Monday, June 8, 2009

kami happy ber-3

Terima kasih kepada PATUNGCENDANA kerana menaja lunch tengahari tadi.memang berselera makan sambil beborak aka bergosip...

dengar2 ade mahkluk tuhan paling seksi tu berura2 mahu membeli rumah baru.tp still K.I.V since beliau juga teringin membeli sebuah kereta baru.beliau still dalam dilema.well..mayb lagu "dipersimpangan dilema " paling sesuai kot mengambarkan "dilema" beliau..

cadanganku..beli je dua2 sekali..


THEKAKTUS dan ORGANIK cadangkan supaya beliau membeli sebuah BUS!!...yerrr... sejibik BUS!!..jgn terkejut.dengan sebijik bus tu nnti bolehla sumbat BLOGGERZ ramai2 pastu g melancong dan menjelajah satu malaysia..

ala2 Tourism Malaysia.yang penting....

PATUNGCENDANA jadi drebar...hakhakak

(feeling2 jadi duta tourism malaysia yg tak tahan tu!! )


after lunch bersama2 dengan PATUNGCENDANA dan juga THEKAKTUS .tanpa dirancang..sekali lagi di highlight kan yerr.....TANPA DIRANCANG..kami singgah ke Bukit Gambang Resort CIty.kononya nak skodeng ape yang menarik.almaklumla..satu malaysia dah kecoh kan yang tempat tu dah buka utk pengunjung..

yang hampehnya



belum siap sepenuhnya.......

12 comments:

nota.kematian said...

gigeh!!!

azwan bamadhaj said...

cadangan aku.. beli jer RV atau caravan...

rumah and kereta sekali...

kan senang...

alhariesz said...

cadangan: baik beli umah...harga umah tgh merudum...baik beli skang, time ekonomi gawat.... hartanah, value makin lama makin naik, kalau kereta skali beli, value makin lama makin turun...

patungcendana said...

masih dalam dilema ni...beli lori balak la senang...huhuhu

YUSRIE MOHD YAMIN said...

banyak ke "balak" patungcendana yg nk diangkut????

YUSRIE MOHD YAMIN said...

cdangan azwan pon ok gak...

pasni mdm boleh park depan rumah kitaorng jerww...

FendyHekka said...

suh je madam beli dedua + caravan juga tak luper bus... pakej lebgkap boleh kemana2 dan disewakan utk dapat duit...

patungcendana said...

banyaknya duit I, nak beli caravan lagi, bus lagi, rumah lagi,...I dah kawin ke dgn sultan brunei?...amnesia pulak...

YUSRIE MOHD YAMIN said...

huhuhu

nmpknya patungcendana dh mula stress dengan idea2 "superb"

mdm still ade masa lagi...

tapi kn madam..cadangan alhariesz tu agak bernas sebenarnya..hehehehehe

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

ni beli jeh sawah kat kampung, tak yah naek keta, naek bus sudah..keke

FendyHekka said...

beli umah jer la madam... kete nnt bleh beli kendian... senang skit kitorg nk melepak... ha3

Raja Azrul said...

u kahwin je madam..setlle!!