Tuesday, January 13, 2009

8.29 mlm punya cerita.....




yo!!i have a great news...aku nak masuk kelab squash!!hari tu ade terbaca memo yang kelab squash akan bukak keahlian baru..kiranya nak try something new selain daripada menari..menari..dan menari...ko tak buhsan????.....

tapi kalau join sorang2 serupa takyah join kan..at least ade gak member sekaki....tapi nampak gayanya xde sorang pon member aku yang support...cedey...tapi takpe....support diri sendiri sudaaaaa......aduyaii!!!!!!!



mahu sehebat dia??...kau mampoo!!!!


**teringat zaman2 matrix dulu..maaen squash ngn samsol..my best fren forever...walaupon ko kat london aku kt kuantan....yg penting aku grad dulu..heheheh

12 comments:

patungcendana said...

u join squash club? bagus la...i ada cert untuk ajar squash, tapi level 1 je ;a...nak belajar tak?

budak_ORGANIK said...

cik nor...nak je...hehe..yg penting kene beli raket squash dulu...satu harga bper erk cik nor?

Otit said...

gitew..
okay lah yus.
i akan pertimbangkan balik pelawaan u utk masuk kelab tu.
ahahha.

FendyHekka said...

er... aku rasa ko bukan nk men squash tp teringin nk pakai skirt men squash mcm nicol david? ha3... CHOI!!!!!!!!!!

budak_ORGANIK said...

lahabau punya statement!!!! ni ha kaki bebulu ala2 lebat ni mne nak sorok??????????..LAHA!!!!

jumapx said...

hahaha
aq stuju dgn statmnt abg fendi...ha3

cepat cukur bulu kaki skrg,...or trim mcm kaki che am hahahaha~

CHE AM said...

yus bukan je terhingin nak pakai skirt tp nak wat pos2 dunhill gituew!!!!!( kekdahnye aku pong x tau tu pos camne)

aku sokong300% tuk barisan senior2 tua!!!!!!nak join gaks la,,,,leh merasa kehangatan ratu squash!!!!
havouge gituew!!!!wawawawawwa
yus nak raket 1,,,boleh x????

budak_ORGANIK said...

che am laha..raket ump ade sediakn laa..jom la masokkk......

suhaizamsuhaimi said...

wei..arie..masuklah blog aku..suhaizamsuhaimi.blogspot.com..k?

redAIG said...

bro.. tq komen blog aku ekk.. hehe..

patungcendana said...

bila nak start main squash?

budak_ORGANIK said...

madam..aritu dah g survey harga raket squah....range dia strt rm 80+ smpai rm 300+

tak tau nak pilih raket yg mne satu..kompiuss!!!!