Friday, January 16, 2009

FaizAL TahIR CuBA SamPai SyurGA???????


(tajuk entry bukan untuk kontroversi....baca sampai habis dulu...)



lebey kurang je pose......


entry special tuk sape2 peminat FAIZAL TAHIR....aku bknlah a big fan of him..but aku pendengar lagu2 nya yang setia..gitueee..bebelit2...

setakat lagu CUBA,SAMPAI SYURGA , MESTIKAH ADA YANG LAIN,KERNA KAMU..ntah berapa puluh ratus ribu kali aku ulang2.tak penah jemu.tak penah bosan..itulah aku..
ramai jugak peminat faizal ni..antaranya..Cik Nor...Madam Mala..PatungCendana dan Puan Normala Samsudin..:P
tu baru sikit tu...celah2 bandar ,celah2 kampung tak terhitung ramainya..cuma celah2 bedah tak kompom lgi brapa bilangannya...



dikesempatan ini..



saya ingin mengucapkan selamat berjuang kepada pejal(echeng2 best buddy!!) dimalam AJL..ataupon lebih femes dikenali sebagai ANUGERAH JUARA LAGU kali ke ..?@#$..tak sure lak.semoga lagu CUBA or SAMPAI SYURGA akan mengungguli sebagai juara lagu seperti yang diheboh2kan dalam UTUSan MALAYSIA(baca artikel ni klo tak caya!!)
walaupon terpalit dengan macam2 kontroversi seperti masalah disiplin,abaikan ister,bukak baju dan bla bla bla..(xde manusia perfect!!) ade sesetengah gosip tu cuma picisan gosip liar semata..
ahh!!..takyah layan lah sumer tu..yang penting..ahad nanti pejal buat yang terbaik ok...aku akan setia dihadapan kaca tv malam ahad ni....sekali lagi kepada sumer ROKENSTEINERS sumer...sokong PEJAL okay!!!!....


owh..pada sape2 yg minat nk jadi fan kepada PEJAL..leh masuk cni..(tuk peminat sajerr)


Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

11 comments:

suhaizamsuhaimi said...

sengallah ko arie..aiyo..mak skang bkannya org teater sgt..tue pun bidang terjun tiba2..hahaha..erm..wei..aku p ump nanti nie..nak tgk umah ko wei..ngan tut..sekali..hahaha..wei..jumpa kat ump nanti..ajar aku zapin pekan tau..

alfasih~amiruliman said...

=)

budak_ORGANIK said...

hey SUESUE!!ko pon ikut rombongan vogue upm ke ump tu erkk.....segan lah nak ngajar universiti bertahap diva ni...hahahahahahha

xdenya istilah tutt...x wujud manusia itu...hehehehehe

patungcendana said...

hehehe...

saya...mewakili cik nor, mdm mala dam pn normala samsudin sangat yakin dan percaya abang faizal...oops i mean faizal tahir akan menang...

kau orang tengok kat mana nanti?

ps...kita org minat dia bukan sebab dia suka buka baju atau sebab rambut dia yang sexy tau....hahahahahahaha

budak_ORGANIK said...

wah...abg faizal skrgg...tak tahan!!!!....ayah mat cmner???campak longkang kerwww.....

madam..kitaorang tengok kt tv jelah..takkn nk tengok kt peti ais..or kt mesin basuh kot....



statement last tu paling tak tahan...

PROPA!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Melody said...

dah tengok faizal perform tadi.
best!
suka lagu coba. feel habis.
sampai syurga pun feel.
tp lagi suka konsep persembahan lagu sampai syurga.
apa2 pun, AJL belum tamat.
sama2lah kita tunggu result.

cheers!
(^_^)

FendyHekka said...

Ha3... aku suker FT xmenang juara lagu... mesti dia tekedu bila dengar Meet Pakcik Husin Sblh Umah Madam Mala yg menang... ha3. puas ati aku...

p/s: toksah la nk berangan ler nk beruddy kt anak pkcik tahir tuh...

Melody said...

xpelah tak menang keseluruhan AJL, yg penting tetap menang jgk kan..

amboi fendy...macam berdendam jeh ko ngn si FT tu..

FendyHekka said...

aku bukan apa juz tah sejak dia wat prangai x snonoh buka baju tuh aku xske dia. padahal dlu nyanyi nasyid...

Melody said...

huhu..yang tu aku no komen..dia dh mintak maaf, dah kene hukum ape smua..takde org perfect lam dunia maa..papepun, aku tetap suka lagu dia..hehe..

budak_ORGANIK said...

wah....ade drama lak dlm ni..fendy..aku paham...toksahla bedendam ngn pejal tu..aku tau dia penah rampas girlfriend ko...tu sumer citer lama...korang bebaiklah yerrr..tetiba!!!!!