Wednesday, December 24, 2008

wind of change....







baru-baru ni ada yang bertanya apa exactly name of my blog kan...semuanya gara-gara perubahan demi perubahan yang berlaku (itupun if ade yang perasan )..sekejap "hidupku organik"..pastu tukar kepada"hidupku 1/2 organik"..tiba-tiba kuar pulak yang latest ni "hidupku suku organik"...yang mana satu yang REAL ni???????????....

urm..jawapan aku mudah jer.....HIDUP KENE SENTIASA BERUBAH!!huahuahuahuahu.....

7 comments:

Anonymous said...

"HIDUP KENE SENTIASA BERUBAH!"-maksudnya anda ini seorang yang tidak mempunyai matlamat yang jelas.anda patut nyatakan "...BERUBAH KE ARAH YANG LEBIH BAIK" atau ayat yang lebih molek untuk didengar.patutlah anda kadang-kadang dipanggil "keling".sekadar tinggalkan coretan.jangan lupa tonton Histeria.

patungcendana said...

last sekali...aku jadi bahan organik...hahahaha

perubahan akan sentiasa berlaku...yang penting...beranikah kita menghadapinya?

Daoz said...

amboi.kalu seseorg tu yg tny cepat je jwb kan.3suku tol die nih.

budak_ORGANIK said...

amboi anonymous!!!....keling2 jgn sebut..sensetif tau!!...
takyah la aku nk huraikan panjang lebar...sendiri mau ingat la...



cik nor...last skali jadi "hidupku plastik" kot...

mmg keberanian tu yg menentukan kita mampo atau tak menghadapi perubahan...dlm kes i ni ciknor..i brani lite2 jerrr!!


daoz....xnak emo!!xnk emo!!!...

redzuwan said...

1st phase : hidupku organik
2nd phase : hidupku 1/2 organik
3rd phase : hidupku 1/4 organik
4th phase : hidupku......?

apa2 perubahanpun asal kan semu baik-baik aja..

azwan bamadhaj said...

wind of change??

erk..... baguslah. hidup berubah2.. lagi elok kalau kepada yang lebih baik kan....

Raja Azrul said...

jalan elok2 kat KL tahu!!