Tuesday, October 28, 2008

T.Y.R.A. M.A.I.L!!!!!!!

Semalam Hanafi meng E-MAIL aku..sape Hanafi??..my jb fren yang belajar kt UMS.raya hari tu Hanafi tak balik kg.so aku dengan murah hatinya mempelawa Hanafi tuk sambut raya ngn family aku..**aku taw perasaan bila tak dpt beraya bersama keluarga.ia bukan sesuatu yang indah untuk dikenang .


bersama emailnya di attached kan pic2 yang dia snap2 ngn hp motorola nya ituew..tiba2 rindu pulak ketika menatap pic2 itu...arghhh..time2 nak exam cmni la teringat pulak family kt kg..rindu bangat !!!!

thanx hanafi..ape2 pon hanafi dah jadi one of my family member....**actualy aku sentap gak bila mak aku pelawa hanafi tuk jadi anak angkat family aku...

Sekarang adik beradik aku sudah bertambah menjadi 7 orang..meriah.!!.meriah!!!


sekadar mahu kongsi2 kerinduan ituew.....


adik bongsu@najib..nama sempena TPM tuh..jgn maen2
(pic beraya kt umah sedara sbelah ayah)





najib+aku+along@effendy
(the charmed one)


RiNdUUU!!!!!!!!!!!

14 comments:

nyda said...

comel la adik kamu
hehe~

azwan bamadhaj said...

kerinduan pada keluarga sangat indah...

nota.kematian said...

ceh!

bergambar vogue je lebih.
kesian kat budak itu dimanipulasikan.

patungcendana said...

good luck 4 your exams...

Ruzzaida said...

little bro is so cute..
elder bro is so macho..
hehe =p

budak_ORGANIK said...

nota kematian selalu je tak puas ati..tak paham aku..hurm...grrrrr...

kak ida n kak nyda ni unfair laaa....aku???tak nk puji kerww???..hehehehehehe


madam...thnx..dngr2 besok nk g sg lembing..tak nak ajak kerwwww

law said...

aikk..knpe adik ko nmpk lebih cute drpd ko??huhuhu
ksian xdpt blk ea..kerinduan itu sdah pastinye de..

gudluck for ur exam..

Otit said...

boink.

1.tajuk entri tyra mail.
2.entri pasal raya bersama hanafi yang terkandas di kk.
3.kuar gmbr organik dan keluarga.

jelaskan yg bhormat.

jumain said...

rindu..rindu...aduh syg merindu~

budak_ORGANIK said...

wah..wah..wah....yg berhormat..yg berhormat..persoalan segala yerr..

yg berhormat tito tak penah belajar business kerww..untuk menjual suatu produk..memerlukan promosi besar besaran lagi unik..tuk buat promosi tu kenelah menggunakan nama or slogan atau jenama yg meletop bg menaikkn seri produk yang kita ingin pasarkan...

mcm ni la....kalau kita nak jual bedak nyonya..takkn produk tu kita namakan bedak nyonya..tp musti ditukar kepada nama laen..cthnya...beauty nyonya maner kerr......loreal nyonya maner kerr...cmtu la..bru org excited nak baca..ayokkk..........terlebey komen suda....larekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nota.kematian said...

hei hei...
bedak nyonya itu nama rare laaa

kalau ada beuty atau loreal tu macam tipikal...

huh!

*woi, aku tak ada laa nak puas hati....
huhuhuhu

idanyer said...

okla..
yusrie is so sweet..
=]

ayie said...

Oklah itu adalah rindu......

nyda said...

erkk!!
ye la2..
cutenye yusrie!!
ehehe~