Saturday, July 25, 2009

-random saja-

semuanya serba tak kena lah.aku berbelah hati bila fikir balik.aku dh lama lupakan dia.buang jauh2 dari pala otak aku.mengubur dalam2 kenangan yg lepas.kalau boleh aku xnk ada any relationship or wt so ever they called it.

rasa aman bila sorang.takyah nk pkir psl org lain.pkir masalah org lain.

eeee.....rasa fedup pon ada gak ni..sudah sminggu dia try to reach me...tp aku x penah balas sms dia.tunaikan janji konon...haprakk sama itu janji2.

mulai hari ini..eh..bkn hari ini..sejak 4 bln yg lepas aku sudah bulatkan hati.no more cintan cintun


kadang2kan geli gemalan bila tngok mereka2 yg sedang hangat bercinta.besayang2.. iluv u la..i miss u la...emo tak tentu psl..layan jiwang sorang2.asyik mention nama kekasih hatinya lah...macam org bodoh.......................ptuihhhh!!!!!!

5 comments:

alfasih~amiruliman said...

manusia lahir atas dasar cinta, dibesarkan dalam rasa cinta dan hidup dalam kecintaan.

janganlah sesekali kita membenci cinta kerana semakin dibenci, semakin dekat dia hampir...

cheers~!

tengku_fir21 said...

kuat kan hatik ite lupakan saja dia

patungcendana said...

apa kes ni yus...huhuhu...

tepuk dada tanya selera...jom gi lunch...rabu...

daoz said...

lunch?rabu?nak join2!!

penat berjiwang,take a break,chill kjap...nnt continue blk..hohoho..

Otit said...

huhu..terkena tempias sikit.
ko nda rasa lagi kalo suda cinta tun cemana rasa dia.
haahhaa..