Monday, May 11, 2009

mimpi semalam

uh..tiba2 rajin nak update blog.ape kess??syok sendiri kot.yup!mmg syok sendiri.campur kebosanan campur kesenggugutan dan etc maka lahirlah "syok sendiri".

last nite aku mimpi of having satu bende ni.sampai sekarang masih aku tak mengerti apa sebenarnya motif mimpi itu.biasanya mimpi tercetus berdasarkan pengalaman bila berjaga.tapi rasanya xde pulak aku terfikir,berangan,mengidam,berniat utk mendapatkannya(ade la sikit2 actly!).

tapi kenapa bende tu juga yang muncul dalam alam lena ku..kenapa?kenapa??kenapa??masih tiada pengertian utknya.semalam aku bermimipi memiliki sebuah kamera yang sepatutnya menjadi kegilaan tito yang suka posing tanpa mengira waktu ,masa,keadaan dan cuaca.(aku faham naluri "kemodelan" yg dia ada) iaitu kamera DSLR yg mempunyai muncung yg panjang dihadapan(aku rasa itu lens kan??).dalam mimpi tu aku bergaya sakan dengan kamera tu.siap bawak jalan2 tunjuk kt orang .snap2 pic org tanpa kebenaran.mmg bangga ar dpt memiliki camera bermuncung panjang itu

akibatnya,sedar je dari lena aku perasan yang aku tersengih sorang kerana menyangka mmg memilikinya...

damn!!!....mimpi apakah ini????



duhai kamera jgnlah dtg dialam fantasiku..dtg lah ke realitiku





8 comments:

patungcendana said...

minda separa sedar berfungsi full force...hehehe...

terima kasih kerana mengwish I selamat ari ibu... :-)

bila nak bawa kamera tu ke sg lembing...ahaha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

lah mimpo keh?? besa ah tu, aku pun mimpi jadi batman, superstar, model, jutawan, suami nasha aziz bla bla bla... tp semua sekadar mimpi...

YUSRIE MOHD YAMIN said...

ritz...extreme gak mimpi2 kamu tu...pernah bermimpi utk jadi suami adibah nor???



madam...leh je bawak camera tu ke sg lembing.tp kene tunggu i tdo dulu sambil bermimpi feeling2 ade camera tu.

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

agak agak ah.. kalo adibah noor nak pun terima jeh ..artis gak hehehe

alhariesz said...

mimpi yang mahal...

sy pun mimpi mendalah yang sama baru-baru nih...tapi mimpi sy kamera yang murah sikit....D60 je...basic kit...ikut kemampuan tukang mimpi kot...

wahaahahahaaha....

btw, blog ni KOOL gak...

YUSRIE MOHD YAMIN said...

alhariesz...

mimpi pon kene ade bugjet ke??..hahaha..lawak la kamo!!
lepas ni nak mimpi rampas dato ct dari dato k boleh tak??...tu mimpi budjet tinggi sket...ahakzzz



ritz..uh!!..kamo sanggup buat apa saja utk kawen ngn artis.ni musti kes fetish ngn artis ni..jeng~jeng~jeng~

jumapx said...

meletop mimpi ko...

tapi aku tak pernah lak mimpi dpt benda2 mahal mcm tue...

dan aku bukan seorang yg selalu di mimpikan...hu3

YUSRIE MOHD YAMIN said...

juma...bukan selalu yg dimimpikan???statement pasrah kerw???....xpe..kau dah berpunya..takyah berharap utk org laen mimpikan. ko biar si ra***** yang termimpi2 termengigau kan dirimu..ahakzzzz