Friday, March 13, 2009

Gantung LUar

orang tua2 cakap kalau nak hang out jangan plan.takut tak menjadi..betul ke? org tua mne la yang ckp mcm tu...huhuhuhu

malam jumaat yang "puas".aku ,pae, ery, che am,tito,khalis hangout together2.bkn hang out sesaja.tapi nak nonton wayang....DRAGON BALL:EVOLUTION.excited gile nak nengok GOKU versi "manusia".kt rumah aku lengkap komik dragon ball dari 1 smpai 40 (klo tak silap laaa.....). zaman2 skolah rendah dulu slalu baca dragon ball.pastu kt TV pon ade main kan. malam tu panggung wayang full jerk.pastu kitaorng dapat lak seat tengah2..sangat strategik dan puas hati...korang patot tonton MOVIE ni...best...goku,bulma,atok goku yang kaki pompuan pon ade.nak baca review ke hape ke korang masuk cni http://www.dragonballthemovie.com/

pas movie.kitaorang jalan2 kt telok chempedak(TC)...snap2 gmbr...kebetulan bulan purnama.reflex cahaya bulan kt laut china selatan sangat indah..sangat2!!!

che am, ery,aku,khalis,pae(tito tukang ambik gmbr)


bulan purnama yang chantekk!!!(inilah sebabnya nape aku suka TC)



kamu boleh buat banyak tafsiran mengenai pic ini...



p/s: (gantung= hang) + (luar=out) = hang out..lampi la korang ni..huhuh

8 comments:

Otit said...

yus,
ingat..gantung luar ya.
bukan makan luar.

patungcendana said...

mmmm...orang tua mana yang cakap tu ya...

bd fabregas said...

first time aku baca org cakap cite dragon ball ni best.. aku x tgk lg, so xleh nk kata apa2..

FendyHekka said...

herm... adik2 hangout... bila la nk pi juper korg ek...

budak_ORGANIK said...

nape fendy??rindu kaaa....

ko yg kekwat tak mau jumpe kitaorg...

RIDZWAN AHMAD said...

gmbr last mcm poster citer ala2 kami lak...hahaha..btul.klu plan mmg x menjadi..kena kuar on the spot..

budak_ORGANIK said...

wan...tp klo kuar tak plan..tengok movie ala2 rasukan ablasa lah jwbnya..hahah..azabbbbbbbbb

eQbalzack said...

hang out??? assignment dah siap lum tu? hehe