Tuesday, March 17, 2009

1/2 jalan dan Dolak Dalih...

uh~~~aku baru menghabiskan sisa2 kelas tuk hari ni.time aku dtg kelas xde lak ambik kdatangan.bila aku ponteng je mula la ade kuiz la , assignmnent la, ambik kedatangan la,panggil nama sorang2 la... mmg naseb aku selalu malang..COBAAN...**P ramlee yg ckp**

tiada yang menarik hari ni kecuali prangai "busy body " aku yang dok tnye budak2 kelas aku pasal PSM 1 (projek sarjana muda) diorang.ada yang dh sampai chapter 3 ,ada yang baru nak start ,in progress, half way dan ade gak yang dah siap **aku nganga je bila tau ade yg dah siap**

psm aku??..jangan ckp lah.tinggal bahagian design je yang tak settle lgi.aritu mood aku baik je nak buat design.maka aku open la solidwork software aku yg bekurun2 tak bukak tu..skali dpt tau lak software tu expired sbb aku pkai yg trial punye..
**arghh!!time2 aku rajin cmni la ade je halangan**

skrg ni tengah gigih mencari CD software tu.celah mane aku simpan pon tak ingat.tak jumpe2...hurm..operasi mencari dan meyelamat berterusan.....izinkan aku untuk mengeluh jap *huh!!!!!*

p/s: aku ajak tito g jogging td..macam2 alasan dia bagi..nk antar baju kt dobi lah(ade ke dobi kt UMP ni)..hari nak hujan lah..**tak hendak seribu dolak dan dalih**




**bila stress je terasa mcm nak melompat2 dgn berbaju melayu di pantai TC**

4 comments:

ateh said...

mmg best release stress kat pantai...

eQbalzack said...

banyaknye anak2 ikan yg berenang2...hehe

FendyHekka said...

duhh...

red_scarlet said...

mahu solidwork installer x..??
ak ade..
hehe..