Sunday, November 9, 2008

gosip!!!..panas..panas!!!

assalamualaikum dan selamat petang semua.seperti yang diketahui,jika anda melewati blog patung cendana atau spicy drag queen..pasti anda akan disogokkan dengan lambakan gambar2 perjalanan meredah kemasik.tapi..disebalik perjalanan yang serba mengembirakan ituew...ade banyak kisah2 yang menarik yang anda sumer tak tahu..wartawan MELODi akan menerjah cerita2 panas itu....

dimulakan dengan...


dengarnya..3 tahun lepas telah bertiup kencang spekulasi bahawa patung cendana telah memohon untuk menjadi duta kepada produk minuman FnN tapi malangnya beliau direject atas sebab2 tertentu...betol ke kesahihan cerita ni??

.
**masih mengharap lg untuk jadi duta...memang gegeh!!



jangan tak tau..disebalik kelembutan dan keayuan**ayu kerr notakematian..beliau merupakan peminat tegar kepada LIVERPOOL...apabila ditanya siapakah pemain bola feveretnya...notakematian menjawab NICOL ANN DAVID..**ko tak pitam!!...


semasa mandi manda di pantai kemasik..sumer orang terkejut akan penemuan satu makhluk berbaju hijau yang terdampar dipantai.spekulasi mengatakan itu adalah dari spesis ikan duyung hijau..setelah dianalisis..rupanya2 spesis tapak sulaiman yang berasal dari dungun..**kesian..keracunan agaknya


anda kenal supermodel lelaki pertama malaysia yang berasal dari taiping perak????..musti tak kenal kan...disebalik passionnya yang suka pose2 tidak mengira masa ,tempat,kejadian,keadaan dan cuaca...beliau didapati mengidap sindrom "flesineues reponzella" iaitu sindrom suka membaca magazine secara terbalik...sindrom ini mudah berjangkit...dan yang pasti notakematian pon terjangkit sekali.....





sedangkan lidah lagi tergigit..inikan pula suami isteri..**ops!!..gosip disitu.
meskipun remedy dan nota kematian seringkali menafikan yang rumah tangga mereka berantakan.foto paparazi ini jelas menunjukkan yang mereka memang tak sehaluan..**ala2 kes norman dan abby..ops!!sape yg ditangkap khalwat??persoalan disitu




last but not least....ni paling kontroversi...takde angin takde ribut..tiba2 notakematian ade anak sorang......**tak habaq pon kt wartawan melodi yerrr....sampai ati....


9 comments:

patungcendana said...

huhuhu...i nak jadi duta abc la pulak..

MASITA MD SHAH said...

yusrie..
sejak ble dh tuka kerjaya..
hehehe

nota.kematian said...

ceh!
kurang asam punya budak!

tak apa, tak apa...


ada kentucky, ada mcd,
ada hari, hahaha... tunggu laaa...

*jeling makcik joyah.

FendyHekka said...

KOmen aku... dumulakan dgn...

1. gambar nih sbnrnye iklan FnN ke iklan colgate cap ayam? mcm kompius kejap. ha3.

2. Mengikut kiraasn nisbah tuala dgn org yg pegang tuala, aku berpendapat tuala tu lbh panjang dr org yg pegang. tolx?

3. tu bukan duyung @ tapak sleman, tu spesies obor2 atau ampai2 hijau yg keracunan air Punch buah2an. persoalannyer.. kain apakah yg dipegang itu?

4. MOdel? dont make me laugh. tell me American Next top model or Janice Dickinson Modelling agency? Ke agensi peragaan jalan chow kit?

5. eh ko sure ke berantakan? mana tau muka pandang lain2 tp tgn kt bwh tu erat berpegangan. OOoOoOpppss....

6.perlu ke angin ribut br nk dapat anak? dlu lain plak aku blaja masa amik bio...

p/s: segala komen diatas hanya sah semasa di pos. segala tindakbalas akan ditanggung oleh tuan punyer blog. ha3. XD

ayie said...

umm.... No Komen.......

tentang ku... said...

best la...!!! suke gosip2 ni...!! nk2 gosip ttg mkck joyah tu...!!! meletopz!!! apa lg nota kematian,jwb la gosip tu..!!!

budak_ORGANIK said...

wah...fendy punya ulasan lagi meletop....pasni u masuklah team melodi..for sure hangat program i tu...matila...berangannn....


**still menunggu jawapan nota keamtian atas sumer gosip skandal beliau..huahuahuahu

klipklipkertas said...

yucie..
die akan meletup..
sabar ye?
ko neh mmg nk kene tol~
:)

Kadrieana Zahiera Yasin said...

motip sangat..tapi i tunggu jugak gosip girl i tue kuar...tak kuar2 pun...