Saturday, November 8, 2008

exceed the BMI?????

anda punya masalah berat badan?
dilema?
terlalu kurus atau terlalu berisi??
kami ada jalan penyelesaiannya.
belilah produk bla..bla..bla....


**naek menyampah baca iklan cmni..penipuan semata2

Aku rasa kat dunia ni tidak ada seorang pon yang tidak akan menghiraukan langsung terhadap kilogram diri sendiri.Tanya saja pada THE CACTUS atau REMEDY.tapi jangan tanya pada ALIF BA TA atau PATUNG CENDANA .Mahukan lebih kepastian..tanya SPICYDARGQUEEN.Macam2 orang buat untuk maintainkan berat badan ideal masing2..

**tiba2 tulis entry pasal berat badan..motif sngt kan.

korang click jelah kt link ni ........dah baca??kalau belom..g baca dulu!!!

banyak problem kalau berat badan naek....contohnya sindrom keboroian.pastu seluar pon kalau dulu saiz 28 sekarang dh 31 **sekadar contoh..tiada kaitan dengan yang hidup atau yang dah mati

keyakinan diri semakin merudum bila tengok orang laen slim je seperti ALIF BA TA .
yang lebih teruk,stamina pon lite2 je...kalau dulu tahan jogging 2 round..tp sekarang 1 round pon tekapus2 suda....

tapi realitinya..apa ada pada berat badan bagi seorang lelaki??..tidak kisah sumer itu.yang penting hidup enjoy dan happy..bukan begitu?? ** memetik kata2 responden

itu kata diorang..tapi kata aku.berat badan bukan untuk maintain kurus.tp kerana faktor kesihatan.korang nak ke umo baru 23 tahun dah kene penyakit kencing manis,serangan jantung,darah tinggi dan sebagainya...tentu jawapanya tidak bukan..


so belajar2 lah untuk mengamalkan gaya pemakanan sihat....sekian....

5 comments:

nota.kematian said...

usah biarkan kamu diselubungi lebihan lebihan isi yang tidak dikehendaki..
wahahaha

gemok chumel apa?

patungcendana said...

errr....motif???....

re:fybi...i nak kawen...hehehe...kawen lari...dengan....(fill in the blank)...

jumapx said...

laha menjadikan aku contoh model yg slim melim~...hu3

terasa mcm model lak sekejap hahahahaha

kepada yag di luar sana...hargai apa yang anda ada~ he3

alfasih~amiruliman said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kadrieana Zahiera Yasin said...

mesti ker tanyer notasi kalau nak kepastian...

kena tanyer perut sendiri lah kalau nak kepastian...

wkakakka..patilah kena carut lepas nie