Friday, October 17, 2008

ini satu K.E.L.U.H.A.N

interlude: kejis sungguh komen2 korang kt entry aku sblom ni...kejisssss..tapi ape-ape pon..terima kasih daun keladi!


korang penah tak rasa macam ni??.


**rasa hilang minat untuk membelek text book n lect notes MIS???.
**tak berselera bila tengok assignment HEAT TRANSFER tiap2 minggu??
**hanya study bila besok nk test AUTOMATIC CONTROL??
**lebih suka blogging or YM compare dengan membuat lab report MECHANICS LAB 1?
**layan lagu2 more than layan buku2.??
**layan movie memanjang than membantu rakan2 membuat projek McD??


kalau penah maknanya memang korang bermasalah.kompom!!!
macam tu juga yang ku rasa.sejak 2 menjak ni malas semacam.penah sampai satu tahap kritikal terlintas nak berhenti belajar **terlintas sajer.tak singgah lagik.

putus asa dengan subject yang susah lagi payah.otak celaru dengan nombor dan calculation segala.jamm dengan rumus2 dan segala mala formula dan theories
** pitammmm


ARGHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!

fuh..puas hati.!!

sekarang ni mengumpul mood untuk menjadi rajin semula.sebab final exam tak smpai sebulan.
like my syg selalu pesan...target sem ni >>3.00..heheh..luv u **tak penah lari dr kotroversi kn

4 comments:

nota.kematian said...

kontroversi laa sangat.

propa !!!

ayie said...

Aku berselera makan tengahhari tapi malas nak turun.....

patungcendana said...

meet your target...paris..x bersalah?...siapa kata. paris memang bersalah...sebab terlalu cute...huhuhu

budak_ORGANIK said...

cute??.hahahahha....mdm buat lawak kerwww...patung cendana rabun agaknya..huahuahua...