Thursday, October 16, 2008

ini kisah kami....




TRADEMARK: kaMi CutE,kAMi MaCho,KaMi BeRaNi


aku yusrie(baju merah) dan dia Azim(baju biru)
aku SABAH dan dia MELAKA
aku MEKANIKAL dan dia KOMPUTER
kami berdua ade BLOG

aku umo 21 tahun dan dia umo 20 tahun
kalau dia EMO, aku DIAM JE
kalau aku lak yg emo dia pon diam juga
dia suka layan FACEBOOK dan aku lak layan YM
kami berdua suka MENYANYI

kadang2 selalu gadoh.sebab ade batu api aka org bilik depan
tp kami gadoh pura2
kalau berdua kami mesra(kontroversi disitu!!!!)
kami juga SINGLE


ape lagi tentang kami??
meski kami berbeza tp kami sependapat dalam satu perkara

FRIENDSHIP FOREVER.!!!



13 comments:

FendyHekka said...

Apanyer post nih? Promot diri ke? ha3. lawak3.

patungcendana said...

paris memang suka promote diri...hehehe...may your friendship last forever and everrrr

budak_ORGANIK said...

laa..skali skala promo...xleh kerw..
jeles la tu.....

nota.kematian said...

aiyok...
entri ini ada berunsur sedikit gay !
hahahaha

klipklipkertas said...

hehe.akak deathnote..
saye stuju..
jap..
yucie,,single kah?ngeh3

Daoz said...

korg laha,korg choy.xplak state kan?

hahaha.xpsal2 rumet aku kna carut ngn korg kn sbb blk dpn tu bkn aku kan,so juju la.haha.ish3.

jumapx said...

laha~
meletakkan beban dan dosa kesalahan diri sendiri kat orang bilik sebelah...

sedangkan kesalahan diri sendiri...
sangat laha tahap gaban he3

azriphotoblog said...

hye yus!!!

ayie said...

Wah bestnyer kalo ada kawan baik ni. Yang tak best kawan makan kawan....huhuhuhu

budak_ORGANIK said...

adoi....

deathnote punye komen pedas oooo...

juju..aku gurau jela...cm terasa pulakkk.......

nota.kematian said...

alaaaa....

light light jew.

makcik joyah gurau je laaa....

hahahaha

tentang ku... said...

terharu jap!!!
xbek tau kontroversikn kami!!!
kami xbersalah...!
pape pon,to my roomate!
friendship forever!!!!
(to deathnote,propa!!!)

Kadrieana Zahiera Yasin said...

meletops sangat tahap memasarkan diri...boleh jual diri lepas nie....larikkkkkkkkkkkkkkk