Friday, August 21, 2009

aku minta maaf

sempena 1 ramadhan ini...aku nak minta maaf pada sape2 yg baca or terbaca atau yang memang tak baca blog aku tapi aku penah buat salah ngn korang2 sume..maafkanlah aku....

semoga sume dapat puasa penoh tahun ni...kepada housemates ku yg terkasih dan tersayang..selamat berpuasa...ingat..esok xley nk ngumpat2 dah....

kepada senior2 ku yang seangkatan tapi dok jauh tu..ade yg kt perak..kt bentong..kt kuala trangganu..kt melaka..kt sabah...semoga bulan ramadhan ni kita sumer diketemukan untuk trip ke JB..(mampu lagi ke nk meneruskan tradisi tu??...soklan tuk patung cendana..huhuhuh)


ape2 pon...mungkin ini ramadhan terakhirku di UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG....

4 comments:

Diriku.... said...

Selamat Berpuasa abg!!!

tengku_fir21 said...

salam ramdhan
huhu...rindu nyer pose kt campus

YUSRIE MOHD YAMIN said...

selamat berpuasa juga tuk kamo2....

jangan puasa zahir jee.batin pon kene posa gak

alhariesz said...

aku maapkan....HAHA..

maapkan aku gak....