Wednesday, May 20, 2009

dot dot dot

semalam yang mengejutkan lagi mengecewakan bah.aku dilanda berita yang sungguh lagi amat memilukan

mengenai apa tu....???

about my final exam result.rasa macam mau nangis,mau menjerit,mau menumbuk orang, mau mencalarkan kereta, mau membakar rumah, mau terpacak ditengah2 lebuh raya yang rata2 kereta memecut 130 km/h, mau terjun dari bangunan KLCC.

terok bah!!laen di target laen yang dapat.tu la..banyak maen saja.suka betol outing behari2.belajar sikit..nah kau!!! terimalah kenyataan ini dengan peritnya.


disebabkan pointer yang menyedihkan itu.maka aku pon mengambil keputusan utk extend...EXTEND....EXTEND ...ExTEND..EXTEND!!!!!!!!!!!!!
( tepaksa la belajar untuk menyukai perkataan itu)

16 comments:

alfasih~amiruliman said...

Pelan2 kayuh.

Have to remind, semakin lama extend, semakin banyak duit digunapakai. Barulah kita cepat grad, kerja n bantu keluarga...

=)

redSeptember said...

sabar je la... len kali, berusaha lagi yeah!! gambatte!!

otit said...

what is so wrong with extend?
oh,rasanya sayalah org pertama dlm dunia ni yg suka extend?
camtuh?

extend ok pe.

patungcendana said...

extend?

alhariesz said...

meh saya cite sesuatu yg klaka..

saya habis degree secara express...3 1/2 taun instead of 4 taun...tapi apa yg saya dapat? DENDA dari PTPTN sebab abiskan study awal...! Kena bayar LEBIH... Klaka tak? wahahaahahahaha... Harapkan imbuhan, tapi denda yg datang....ngarut tul... Member2 saya yg extend pun skang ramai yg lebih bjaya dari saya...memecut jauh kedepan...

Kesimpulannya, cepat atau lambat, 'destinasi' atau 'destiny' kamoo sudah pun tertulis...tapi, masa depan kamoo, kamoo yang design sendiri perjalanannya...yg penting adalah, bagaimana kamu BANGUN setelah kamu JATUH....

jadik, jgn gusar2 bro...

YUSRIE MOHD YAMIN said...

yup tito kamu org yg pertama menyukainya...dan aku yg kedua..heheheeheheheh

YUSRIE MOHD YAMIN said...

madam...nape ade question mark kt ujung word tu??tak pecaya kee.....

btw..rasanya minggu ni minggu gaji kan...

mcm teringat pula ade makhluk tuhan paling seksi sorang tu nak belanja makan..opss!!!!!

YUSRIE MOHD YAMIN said...

alhariesz..thnx for the advices..memang bernas ..thanx a lot.

i'm ready for everything ahead...

u should be my advisor lah mcm ni.heheh

alhariesz said...

uikss....advisor ye? ok gak tuh...jgn jadik visor helmet udah le...baik jadik tinted keta...canggih sket...huahauhauahua

nak caj per hour @ per month? nak set dalam billing nih...keh keh...

kiddin' la...no worries la bro, most of the time saya cakap based on experience....insyaAllah ada betulnya...ada problem, just seek for me....saya ada je...setakat advices tu, no hal pny....

wokey :)

patungcendana said...

sebab u panggil i makhluk tuhan paling seksi, i akan belanja u...thursday ok...sebab mon - wed I kat swiss garden...kan ada ICON...eh bukan u all kena perform ke?

YUSRIE MOHD YAMIN said...

yehaaaaa....

bru puji sket dh blanja mkn..if puji bnyk2 tak tau dpt ape lak lepass ni...heheheeehe


minggu dpn mmg perform kt icon..tp i tak join lah.hanya penari2 terbaik ump saja yg perform.....

tentang ku... said...

sabar ba...
buat yg terbaik lps ni...!ambik ikhtibar apa yg lepas.
kauu pandai org nya..!cume....

YUSRIE MOHD YAMIN said...

hehe..bila umi bersuara....

takotnyaaaaa......

tentang ku... said...

sape umi tu!!??? leh berkenalan x?hehehe...

YUSRIE MOHD YAMIN said...

hehehehehehe
boleh..
nama penoh umi adalah
umi kalsom ismah susuialwati bin bidin


ni no nya..

01399323xx..dapat??

tentang ku... said...

sedap nama die...!!!
xdpt r..betul ke tu no die?