Tuesday, April 7, 2009

GELAK

pagi2 ni aku dh terlepas test hubungan etnik.lambat bangun pagi...aku ingatkan RABU ade test..rupanya SELASA.

hehehe....GELAK MAMAI


tengahari tadi aku nk g kafe beli lunch n nak top up hp.main tujuan nak top up sebenarnya coz aku kene buat appointment ngn superVISOr.URGENT.aku tak dpt APPROVAL lagi nk present PSM...melangkah je kaki dari pintu rumah..xde angin xde ribut tiba2 ujan renyai..ERKKKKK.....

hehehe.... GELAK GERAM!!(sambil meredah ujan)

lepas beli lunch and TOPUP aku cepat SMS SuperVISor.kununya nk buat appointment pkul 5 ptg.aku tau superVISor aku mmg jenis BUSY..dia reply.."OK"

hehehe....GELAK PUAS ......

petang pkul 2 aku ke lab mekanikal. nak cari alat tuk PSM, snap2 pic tuk masukkn dlm PROJEK PROPOSAL.mula2 aku jumpe en fadzli.dia suruh cari en jamil..en jamil lak xde kt bilik..aku lepak luar bilik dia..tunggu punye tunggu akhirnya dia muncul..bincang punye bincang..xde hasil..dia suruh aku refer balik ngn my SV

hehehehe.....GELAK HAMPA....

aku tak putus asa..jumpe balik en fazli..dia leh tlg..tapi ngn syarat aku kene ade spec sumer alat2 tu..(mne la aku reti pasal spesifikasi alat2 tu!!!)...tak putus asa neh..jumpe balik en jamil..bincang lagi..dia tlg aku cari alat2 tu..akhirnya..jumpe juga 1,2 alat....

hehehe....GELAK TAK PUTUS ASA

pas g lab aku balik umah cepat2..nak print project proposal..slideshow..n borang approval tu..thnx ABAI kerna mengorbankan ink printer mu.tepat kol 5..seperti yg dijanjikan..aku besiap2..nk g jumpe SV..bru je kaki melangkah kuar dari pintu rumah..UJAN LEBAT lakkk

hhehehehe..GELAK SAKIT ATI!!!!

tunggu dlm 15 minit bru ujan reda..aku redah je ujan..asal dpt jumpe SV and asal dpt approval dari SV..bila dah jumpe dia..komen2 sumer...ni ayat aku"en. ni borang tuk en tandatangan"...SV aku ckp ape.."xde..besok bru saya sign..esok jumpe kt lab sekian..sekian..sekian...pagi"

hehehe....gelak PITAM!!!!


agak2 kan..kt dunia ni berapa jenis GELAK yang orang boley buat semata2 untuk MENYEDAPKAN HATI SENDIRI...i wonderrr....

4 comments:

jumapx said...

kat dunia nie mmg byk GELAK...

tapi aku palig suka GELAK CINTA...he3

patungcendana said...

yus...cikgu bahasa arab u kata u dah 3 kali tak gi kelas dia...hehehe...gelak keji...

budak_ORGANIK said...

juma..gelak cinta???..yakin ke itu gelak cinta...atau gelak tak pasti...opsss!!!

budak_ORGANIK said...

en baihaqi report ngn madam ker??bru minggu lepas aku tak g kelas dia mdm..tu pon sbb terlambat bangun...hehehehehehe.......
gelak jujur okayyy