Thursday, March 26, 2009

antara hidup atau mati

"saya tak kira,esok sebelum tengahari saya nak tengok solidwork kamu siap.antara idop atau mati.kalau tak siap jangan harap sy akan luluskan kamu utk presentation"

OMG..aku teramat2 tensen. tak sampai 15 jam dari skrg aku kene siapkan design solidwork .kalau tidak.arghh!! tak mampu aku nak cakap..berikan aku kekuatan untuk melalui semua ini.berikan aku..berikan aku...


5 comments:

patungcendana said...

good luck...:-)

eQbalzack said...

wahai adik2 ku...hehe. itu fenomena biasa bila buat thesis...baru 1st degree tu. belom masuk master & phd mcm abgmu ini...tau la penangannya nanti.

p/s: dah tak mampu nak kira uban kat rambut ni gara2 buat thesis...

jumapx said...

gigih.....!

budak_ORGANIK said...

hehe..bru je release tension kt sungai lembingggg

pal7 said...

tau xpe..memang tensen..

*solid work aku pon xsiap2 lagi nih..haha