Monday, February 16, 2009

februari



aku dan YTL???
apa kolirasi yg berhormat??..sila jelaskan
ekspresi muka tuh sudah cukop tuk menjawab apa yg berlaku
cuma the cactus yg tumboh dipadang pasir gersang saja mengerti

bulan februari ni genap setahun status single melekat kt dahi aku.
bulan februari ni juga officially status itu tertanggal..
trauma tapi gigih mencuba

80 % untuk ku
20% saja untuk mu kali ini...

10 comments:

patungcendana said...

errr...tak faham...

Daoz said...

gittewww.......

azwan bamadhaj said...

up la skit jadi 50%.....

budak_ORGANIK said...

mane boleh....50% tu dh mcm half of my life..no way man!!!!!!

Dato Paduka Masri said...

stand by la ko bos...

kena lagi ko mcm aku kena....

na.... sampai sekarang title single better 4 me......

hahahahahahahaha

nota.kematian said...

hek eleh...

20 peratus kunun !

lepas tu frust tergolek golek,
kalah ayam golek kat pasar malam gambang.

ceh!

alfasih~amiruliman said...

Gudluck!

FendyHekka said...

elok la tu... dah lama ko menjanda anak 3...

budak_ORGANIK said...

anyway..terima kasih yah bapak2 dan ibu2 yang mengomen.sesungguhnya sia tiada anak 3 org .anak yg sedang dikandong ni pon tak mau keluar2 lgi..cmna leh sampai 3 pulak tu??isk..isk..isk....

utk nota kematian...sia tau kamo rindu sama ayam golek dipasar malam gambang ...sedapnya..ruginya kamo tiada disini ..hohohohoh

utk dato paduka...jgn mudah perputus asa mencari cinta...wahhhh...aku kah yg mengeluarkn statement itu...huhuhuhuh

Otit said...

tapi si cactus pesan dgn sa dia suda letih mencari cinta.
dia mau cinta datang pada dia.
hahaha.