Wednesday, January 21, 2009

hari AKU

pagi ini aku bangun dalam keadaan suhu badan yang agak tinggi aka DEMAM
pagi ini aku bangun dengan keadaan tekak yang sakit2 aka TONSEL
pagi ini aku BOINK..lupa pkai safety shoes..kene patah balik umah tukaR kasut..sedangkn aku sudah LEWAT 2O MINIT ke kelas EN RUZAIMI
pagi ni aku ke kelas dengan REPORT TAK SIAP sedangkn nak submit tengahari
tenghari ni aku rasa PENING2 LALAT yang teramat...
tengahari ini juga aku LOYA dan LEMAH BADAN
tengahari ni juga AKU TERLEWAT untuk driving kelas
tengahari ni aku TUNGGU BUS 2 JAM kt bus stop.. 3 buah bus lalu .1.bus rahmat alam dan 2 bus dari muadzam shah....tapi haram jaddah sebuah bus pon TAK NK BERENTI..aku PENAT POSE2 kt bus stop
tengahAri ini setelah 2 jam menunggu..kak nor skolah memandu call..katanya CANCEL KELAS .semudah tu??sedangkan aku dah
TERCEGAT kt bus stop untuk 2 BLOODY HOURS!!!
malam ini..aku LUPA BELI MCD MEAL yang dipesan oleh azim.....



APA LAGI YANG MENUNGGU ESOK HARI??.....AKU PASRAH.....

9 comments:

arewiez said...

ala ciannya dia..

sabo je laaaaaaaaaa

patungcendana said...

memang murphy's law beroperasi tanpa belas kasihan...tak pe...tunggu hukum karma pulak

FendyHekka said...

ni mesti badi undang2 pakcik murphy yg mada m bitau tu... sabar jer la... mana tau setiap yg ko wat tu ada mata2 yg melihat lalu menaruh hati pada ko... propa... ha3

CHE AM said...

dah sah2 ko ni biol!!!!!
wawawawawa,,,,larik

cian plak kalo nak bandg ko ngan bnyk sad muvie yg aku dah nengok kisah ko nila yg wat aku terharu+sedih+gembira+gembira=gembira

wawawawawawawa,,,,,,,,,CIAN NYE!!!!
TAPI PENING2 AJAK KUAR NAK AJER

azwan bamadhaj said...

erk.....???

alfasih~amiruliman said...

redha.

tu jek.

WanHidayat said...

Salam...kekwat!!!!

Org turun UMP, dia pi...erkkkk....
ada laporan dari sumber yang boleh dipercayai....

Takpe...takpe...

*ayat2 merajuk!!

patungcendana said...

mmmm...si organik ni dah lupa ke dia ada blog...

jumapx said...

dah lupa kot mdm...tue yg xupdate2 tue...


lalalalal~