Friday, October 10, 2008

dihujung talian CELCOM itue....



BERCUTI????.
...aku sentap seketika bila ayahku menyuarakan hasratnya untuk bercuti ke semenanjung .aku tanya lagi..
BILA NAK BERCUTI TU??
.....katanya time cuti skolah.dalam bulan sebelas cmtu...aku terdiam...dalam hati aku buang tabiat ke hape..tak penah2 pulak nak pegi bercuti segala..datang angin kus2 kerw .

..dihujung talian CELCom itu ayahku menyuarakan hasratnya untuk turun KL..makan angin..sekali lagi aku tersentak..KL???...kenapa KL??..xde tempat laen ke??kenapa kl yang menjadi destinasi pilihan..orang berduyun2 nak lari dari kl..tp ayahku beria2 untuk ke kl..ayoooooooooooooooooooooooooooooooo


lantas berbekalkan otak aku yg tak berapa nak genius ni ,aku mencadangkan ayahku untuk bercuti ke pulau..sebabnya ade pantai dan pemandangan pon indah2 belaka..tiba2 ayah ku mencelah..ABIS..PANTAI YANG DEPAN RUMAH TU APE??..

ayokk..aku termalu sendiri..aah lah..rumah aku dekat pantai aper.takkn nak bercuti kat pantai juga.tu lagi buang tabiat..huhu..malu sorang2..

PEGI GENTING HIGHLAND JELAH...aku cuba memberikan cadangan yang bernas itu..ayahku diam untuk 3 saat...

1,2,3.....

OKLAH..ayahku respon...
TAPI YUS TOLONG URUSKAN OKAY.....pulak dah..aku yang kene uruskan..lantas aku menjawab.OKLAH..TNGOKLAH NNTI....baru aku nak bertanya detail psl percutian tu tiba2 line CELCOM itu terputus....hampehhh.....................




OWH!!!!...mane lagi tempat yang boleh aku bawa family ku bercuti???????

7 comments:

nota.kematian said...

nak itot, nak itot ke genting.
hahahaha


alaaa, KL dan genting pun ok apa,
tak penting pun pergi mana mana,
yang penting masa kualiti yang dispend bersama family.
hehehe.

hargai parents kita sementara kita masih hidup.

FendyHekka said...

hah turun KL nnt jgn luper onfo aku. lama tak story mori dgn ko nih. jgn nk juper ... jer. ha3.

patungcendana said...

re: interlude:laha...

asha_shida said...

ala....
p kl jak pn ok jgk...
klu dpn rumah tu ada pantai..pgla tgk bgnn tggi2 pulak
d kk teda jg tu suma....

shahril mohammad said...

try penang.
makan la kau puas2 kat sana.

Kadrieana Zahiera Yasin said...

bercuti kat umah mak hayam jer

ayie said...

Aperlak KL ok aper..... Banyak Shopping Kompleks... Bolehlah dia Shopping Buat Kenangan. Dia pon Bukan Nya Selalu ke KL. Sekali Sekala kan..... Kau kan Fasih Jalan KL n Shopping Kompleks dia Kan. Senanglah..... Ajak jer Pi Pavillion....