Tuesday, September 16, 2008

7 Tanda ORGANIK Tak Puas Hati!!!


rank
#1- penah tak kamu mendapat carry mark sebanyak 3/12 sebelom ini??..aku dapat untuk subjek automatic control.itulah akibatnya kalau ponteng kelas sokmo!!..tak puas ati..tak puas ati...

#2- penah tak merasa duduk diatas kerusi yang hampir2 patah??..tempat duduk basikal hijau tunggangan aku cmtulah..sakit la bontot...azab...azab....

#3- penah tak korang dibuli oleh rakan2 kelas korang??...asyik2 aku yg kene hantar lab report pegi makmal fkm..dh la kene pakai safety shoes....geram..geram....


#4
- penah tak dapat roomate yang emo??..kadang2 jelah roomate aku t
uh emo..tak paham..tak paham..tak paham...


#5- penah tak kamu ditipoo hati dan nurani oleh insan-insan yang kamu percayai bulat-bulat ??.....aku selalu sangat kene....cobaan..cobaan..cobaan...


#6- penah tak kamu cipta record 1st luv hanya mampo bertahan 6 bulan?..aku mampo!!...kamo tak mampoo kerww??.....

#7- pernah tak kamu perasan yang kamu kuat perasan sebab suka feeling2 dengan sesiapa saja yang menyapa kamu walhal sapaan itu hanya sapaan biasa??.......aku ngakulahh...nk wtcmner...kuat feeling2..heheheh

11 comments:

jumapx said...

wah2...

motif hanak2 ikan mengomel?

ada satu lagi soalan...pernah tak org yg anda suka di rampas oleh sahabat sendiri....opppsss,...

eh..pernah pulak....ha3

salam ramadhan~

budak_ORGANIK said...

L.A.H.A!!!!

nyda said...
This comment has been removed by the author.
nyda said...

point yg kelima
penah3
bak kate sindarela
"die dah tipu aku lonjong2"
haha~

p/s:eh..tetibe akak dah termasuk lam golongan anak hikan yg mengomel...huhuhu~

nota.kematian said...

ya...
anda pernah menjadi mangsa bang bang boom?

pernah?

wahahaha.

patungcendana said...

gambar paris yang cun tu organic ke tak?

budak_ORGANIK said...

patung cendana:

mdm...tlg sket....pic i tu pure organik lagik taw...boleh recycle lgik...ngeee~~~~


kak ct:

motif sngt kak siti kita ni...bocor rahsia kerajaan...

nota.kematian said...

choi.

siapa kak siti,
sekali lagi kak siti,
makcik joyah bocorkan terus,
buat blog lagi ok !

ini amaran dari I.S.A
gitew!..

haha

Kadrieana Zahiera Yasin said...

huhuhuhu...mk hym h biasa feeling2 jiwa nie...huhuhuhuh....

p/s: kalau mk2 hym kena trnsfrm jadik anak hikan jugak ker...wkakakakkaka...larikkkkkkkkkk

soella said...

rekod 1st luv aku cuma btahan 3 bulan...so sape lg tragis??haha

ayie said...

Yang Last Tu Aku Amat2 Setuju. Kau Memang Kuat perasan.....